Verwijderen Onkruid

Handmatig verwijderen de servicemedewerkers het onkruid rondom de te onderhouden objecten. Dit gebeurt uitsluitend duurzaam met behulp van onkruid/voegenkrabbers en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen.

De CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is een door ProRail ontwikkeld instrument dat gericht is op CO2-reductie. ProRail heeft dit instrument ontwikkeld om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen uit te dagen en te stimuleren hun eigen CO2-productie te kennen en te verminderen.

Recyclen reclameposters

OFN Services ontvangt iedere week rond de vijfduizend posters om in de abri’s in Nederland op te hangen. Dit papier heeft het FSC keurmerk. Daarnaast is al het printerpapier bij de organisatie 2C, OFN Projecten en OFN Services voorzien van dit duurzaamheids keurmerk.

Al het papier wordt bij 2C, OFN en OFS gescheiden ingezameld en gerecycled.

Duurzame servicewagens

De servicewagens van OFN Services zijn uitgevoerd met de zuinige en milieuvriendelijkere EURO 5 motoren en beschikken over een ECO-pak. OFN Services rijdt met de Ford Transit. Deze wagens zijn voorzien van nieuwe, extra schone en zuinige motoren en geavanceerde ECOnetic technologieën. De nieuwe generatie 2.2-liter Duratorq TDCi-dieselmotoren voldoet ruimschoots aan de Euro 5-eisen voor uitstoot van schadelijke stoffen.

Dakborstel

Er is speciaal voor OFN Services een dakborstel ontworpen. Het voordeel van deze…